Neden bu kadar cok zamlanıyor hicbir fikrim yok. Araştırmaya başladığım zaman yaklaşık 1-2 hafta once fiyatı 8300TL civarındaydı. Sonra aradan 2-3 gun sonra baktım ve 8700 olmuş. Sonra 9100.. Derken şimdi de 10000e varmak uzere. Yani Huawei neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum ama kalite olarak da cop zaten neden bu kadar zam geliyor? O fiyata Huawei alacağıma giderim Monster, ASUS, HP gibi daha yerli yerinde kaliteli markalar alırım daha iyi.
Technopat Sosyal'den okuduğum kadarıyla da coğu arkadaşlarımız bu Huawei Matebook D15 almak istiyor. Bunun yerine ek olarak daha kapsamlı bilgisayar secenekleri,
Monster Huma H5 15, 6" IPS ekran. Asus Vivobook OLED ekran. Hp Pavillion 14 ASUS zenbook. Yani Huawei neyin kafasında onu cozemedim ama OLED ekranlı bilgisayarların onemini yeni kavramış birisi olarak ASUS Vivobook gibi bir laptop hele hele OLED ekran dururken hala IPS ekran olan Huawei alan arkadaşlara hayret ediyorum.
Biraz tartışsak daha iyi olacak. Cunku her gun ust uste zam gelmesi bence dayanılmaz.