Oncelikle iyi calışmalar,
Mesajın devamında vermiş olduğum linkteki laptobu yaklaşık 5-6 aylık bir surecten bu yana kullanmaktayım. Hic bir sıkıntısı derdi cok şukur yok. Fakat muzdarip olduğum bir konu var ki o da oyun oynarken ki olanlar. Aslında buna pek sıkıntı denmez cunku GTA 5 VB sekmentteki oyunları very high seviyelerinde kasmadan oynayabiliyorum. Ama kasmadan oynayabilmek icin de laptobu ve ekran kartımı yuksek performans ayarında calıştırmam gerekiyor. Asıl sormak istediklerim ise yuksek performansta calıştırmamın bir zararı olur mu bilgisayarıma, bir diğer sorum yuksek performansa aldığımdan beri ana laptop fanımın verdiği ses duzeyi biraz arttı bunun sebebini de size sormak istiyorum. Son bir şey olarak da bu laptop icin 40-70 lira aralığında bir laptop soğutucusu onerisi istiyorum sizden. Universite oğrencisiyim laptop'un bana universite bitimine kadar rahatlıkla gotureceğini umuyorum. Bu yuzden ona zarar gelsin istemiyorum. Ayrıca ben laptobu aldığım vakitteki fiyatı KDV dahil 2550 TL civarı idi.
İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkur ederim. Bana yardımcı olursanız da cok memnun olurum.
ASUS K555UQ CORE İ5 6200U 2.3GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W10 NOTEBOOK
Buradakiler de cok anlamasam dahi bazı baktığım soğutucular;
TX ErgoDUO 9-17" 14cm Cift Fanlı, 2xUSB, 5xYukseklik Ayarlı Fiyatı
TX Ergo500 5x FAN'lı, 6x Yukseklik Ayarlı,2x USB HUB'lı, Fiyatı
Tx Red Alert 11-17" 6 Fanlı, Dijital Fan Kontrolculu, Fiyatı
Inca INC-601GMS 7"-17" 6 Fanlı 2xUSB 6 Kademeli Oyuncu Fiyatı
40-70 TL Laptop Soğutucu Onerisi
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●7 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Donanım ve Bilgisayar