Başlıktaki cihazın 12900h işlemci ve 32 GB RAM olan space Edition versiyonunu 15 gun once Almanya'dan satın aldım. Malzeme kalitesi, performansını oldukca beğendim. Cihazın 2 yıl uluslararası garantisi var, ASUS Turkiye ile goruşup teyit ettim.
İş icin kullanacağımdan verileri ve program lisanlarını aktarmadan once kullanmam gereken tum programları kurdum, ayarları yaptım. Windows 11 guncelleme hataları sebebiyle bir kez kurtarma seceneğini calıştırıp, o sorunu aştım. Tam kullanmaya başlayacakken coil whine denen konuyu keşfettim.
Bu cihazda harici ekran kartı olmamasına rağmen ve pil tasarrufu modunda iken dahi bu elektrik akımı ile uzaylılarla haberleşme arasındaki ses geliyor. Ses cok cok duşuk, ancak fan hava tahliyesine kulağımı dayadığımda sessiz bir ortamda duyabiliyorum. Ama bir kez duyduğumdan artık unutmam mumkun değil
Durum normal mi, garantiye gondermeli miyim? Şu an 1 ay da serviste kalsa sorun değil fakat kullanmaya başladıktan sonra hem cihazı serviste bırakmam, hem de lisanslar sebebiyle servisin olası formatlaması benim icin ciddi problem.
Şimdiden teşekkurler.