2 gun once Steam uzerinden Deus Ex: HR ve Missing Link DLC'sini aldım. Ancak cok can sıkıcı durumlar var. İlk olarak oyun calışmayı durdurmaya başladı. Bu "crash to desktop" olayı ya oyun başında ya da son save yuklenirken oluyordu. Yani hic oyunu oynamaya başlayamıyordum. Bir şekilde cozdum ama ne yaptığımı hatırlayamadım şu an. Bunu cozdukten sonra, İngilizce "stuttering" denilenen, fareyi oynattıkca oluşan takılmalarla karşılaştım. Okuduğum tum cozumleri denedim. Regedit'ten değer değiştirme, exe ve dll dosyalarını dosyasını silip Steam'e kontrol ettirme vs. Coğu insan Dx 11'i kapatın diyordu, ben zaten kapalı deniyordum ancak benim sorunum Dx 11'i acmakla cozuldu. Şimdi Dx 11 acıkken oynadığımda oyunu lagsız oynayabiliyorum ama bolum değiştirirken olan yukleme ekranından sonra calışmayı durduruyor. Dx 11'i kapatırsam da oyundan atmıyor ama lag başlıyor bu sefer. Ne Steam ne de Eidos forumlarıyla bu işi başaramadım. Yardım etmenizi rica ediyorum. HP Pavilion dv6 6020-ST, i7-2630QM, 4 GB Ram, HD 6770M.