MSI GT60 dizustu bilgisayarım var. Gunumuzun PC oyunları artık fazla ekran kartı hafızası istiyor. Mesela Far Cry 3 benim laptopumda FPS de duşuşler yaşıyor. Oyunda "MSAA" ozelliğini actığında resmen oyun oynanmıyor. Laptoptaki ekran kartı ve PC ekran kartlarının arasında devasa fark var performans acısından ama neden her oyun illaki takılarak calışıyor şu laptoplarda. Call of Duty ’de olsun, Battlefield 3 ’te ya da Advanture oyunu The Walking Dead'de oyunlar ara ara takılıyor. Laptopta en guzel performansı nasıl alırım ya da sistemim mi yetersiz? Oyunu 'smooth' bir şekilde calıştırmayı bir başaramadım. Ekran kartı guncellemelerini yapıyorum onun dışında başka kritik neler var? Anlamadığım olay ekran kartım iyi, 4GB da belleği var ama oyunlarda illa ki problem yaşıyorum. Elbette oynuyorum, calışıyor ama insan tam performansta istiyor guzel bir laptop almışken. Bana onerebileceğin NVIDIA ayarları ya da laptopumda değiştirmem gerekenleri yazarsan cok ama cok sevinirim.

Ozellikler:

Intel Core i7-3720QM 2.6-3.6 GHz işlemci 16GB RAM NVIDIA GTX680M (4GB) ekran kartı 140GB SSD, 500GB 7200RPM HDD Windows 7 64 Bit işletim sistemi