Ben laptobu alalı 1 ay oldu. İlk aldığımda oyunların hepsi sorunsuz ve donmadan calışıyordu ama ne var ki son 1 haftadır hicbiri neredeyse iyi calışmıyor. Soğutucum var. Ayrıca oynadığım oyunların bir kısmı online bir kısmı korsan. NBA 2K13, Wolfteam, PES 2013 gibi oyunları donarak calıştırıyor.
Yaptığım İşlemler
Disk Birleştirici'yi calıştırdım.
Virus Programını kaldırdım.(Daha Onceden)
Oyunlarda grafik seviyelerini en duşuğe getirdim. (Kan izi gibi detayları kaldırdım.)
DirectX guncellemesini yaptım ve Windows guncellemeleri.(Tam emin degilim ama)
Oyunları silip tekrardan yukledim farklı dizine.
Bana Regedit'le ilgili bir şeyler dediler ve benim bilgisayarda 2 oturum var bunun bir alakası olabilir mi ? Oyunların duzgun calıması icin gereken sistem gereksinimlerinin kat kat ustu bir bilgisayar fakat hala cozemedim. Cozebilene minnettar kalırım.
Bilgisayar Modeli: Dell 3521
İşlemci MarkasıINTELİşlemci On Bellek3 MBİşlemci TeknolojisiIntel Core i5İşlemci Hızı1.7 GHzİşlemci Numarası3317UHafıza (RAM) TipiDDR3Hafıza Bus Hızı1333 MHzHafıza (RAM) Kapasitesi4 GBDisk Kapasitesi500 GBEkran Kartı MarkasıAMDVGA Chipset ModeliHD7670MEkran Kartı Hafızası1 GBEkran Kartı TipiPaylaşımsız HafızaEkran Boyu (inch)15.6 inchCozunurluk1366 x 768Bağlantı OzellikleriBluetoothİşletim SistemiWindows 8Optik SurucuDVDRWAğırlık2.3 KgMonitor TipiLED
Bu arada İşlemci Hızı Intel turbo boost teknolojisiyle 2.5'e kadar cıkıyormuş. Bunu da ekleyeyim.
Dell 3521 Oyunlarda Donma
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- Dell 3521 Oyunlarda Donma