Yaklaşık 6-7 ay once aldım bilgisayarımı, Packard Bell Easy Note LS-44 HR olması lazım modelinin. HD7670M nasıldır dedik, iyidir dediler aldık o zamanlar.

Aldığım sıralarda sadece LoL oynadığım icin ekran kartının problemli olduğunu farketmemiştim, sonradan Steam'le tanışmam vb derken AAA oyunlarlada tanıştık, ve gorduk ki HD7670M resmen problemin dibiymiş.

Laptop'umda Intel HD Graphics Family adı altında bir başka kart daha var, sanırım surekli bu kullanılıyor, oyunlarda değişiyor. Fakat problem şu gibi gorunuyor, bu zımbırtı oyunlardada değişmiyor.

Bi ara BIOS'ta oynama yaparak hangi ekran kartının surekli kullanılcağını secebilceğimi oğrendim, bunu yaptım bir sure sorunsuz takıldım fakat sonradan bilgisayar iyice gitti. Surekli mavi ekran almalar başladı, bi formatla o donemleri gecirdik. Bilgisayarcı format sırasında BIOS'u da eski haline getirdi sanırım.

Şuan problemim şu ki, ya oyun sırasında bilgisayarım HD7670M ekran kartına gecmiyor, yada kartımın guncel olmaması. Ha bu da ayrı bir mesele, AMD'nin otomatik algılayıcısı, driver bulan siteler vb. hicbiri driver'ıma ait guncel surucuyu bulamadı. Yada hep guncel olduğu soylendi. Fakat değil, aldığımdan beri yuklemedim surucu ben.

Buda kendi programının verdiği hata ;

Artık bıktım istediğim oyunları kasmadan oynayamamaktan. En duşukte akıcı oynayabilsem hic problem deilde, youtube'da high'da vb oynayabilenleri gorunce deliriyor insan.

Bilgisayarın tam ozellikleri ;

Intel Cote i5 - 2450M AMD Radeon HD7670M , 2GB VRAM 750gB HDD 8GB DDR3 Memory
Windows derecelendirmeside 5.7