Lenovo G580 model notebook'um var. Son bir kac gundur wireless kullanamıyorum. İlk olarak bilgisayarı actığımda bağlanıyordu ancak "internet bağlantısı yok" hatası veriyordu. Bağlanmak icin her seferinde tanıla yapmam gerekiyordu. Sonra format attım duzeldi. Bir kac gun sonra bağlı olduğu halde sistem tepsisinde bağlı değil simgesi gorunuyordu. Şimdi ise hic calışmıyor. Aygıt yoneticisinden baktım "Bu aygıt kaynak kullanılamıyor cunku sorun var." yazısı yazıyor. Yine format attım ama değişen hicbir şey olmadı.
Surucu guncellemek de işe yaramadı. BIOS'da Wireless Support seceneğine baktım zaten aktifti. Yinede bios ayarlarını resetledim. Parcayı cıkarıp takmak icin bilgisayarın icini actım ama butun parcalar gorunmuyor. Sadece ekran kartının ustunde bulunan metal plaka, RAM'ler, işlemci ve hard disk gorunuyor. Bilgisayar yeni olduğu icin fazla kurcalamak istemedim. Bu sorunu nasıl cozebilirim?
Bilgisayarımın ozellikleri:
4GB DDR3 RAM Intel Core i5 3210M Nvidia Geforce 610M Intel HD Graphics 4000 Wireless adaptoru: Atheros AR9285
Lenovo G580 Atheros AR9285 Wireless Sorunu
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- Lenovo G580 Atheros AR9285 Wireless Sorunu