Dell 15R Harici Ekran Kartı Problemi
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- Dell 15R Harici Ekran Kartı Problemi
-
07-11-2022, 08:41:42Dun itibariyle Dell 15R serisinden 5521 notebook aldım. Meşgul olduğumdan dolayı notebook'u bugun acabildim. Bataryadayken actım bilgisayarımı fakat Catalyst Control Center hata verdi. Sağ tıklayıp değiştirilebilir grafikleri yapılandır dediğimde de Host Application hatası veriyor. Bu arada harici ekran kartı Radeon HD8730M, Onboard ekran kartı Intel Graphic Family 4000. Sağ tıklayıp değiştirilebilir grafikleri yapılandır dediğimde de Control Center Host Application hatası veriyor. Ben de nette okuduklarımdan yola cıkarak aygıtları kaldırıp tekrar yukledim guncelledim Catalyst Control Center ’ı tekrar silip yukledim. .Net Framework 4.5 surumunu yukledim ki zaten kuruluymuş notebookta. Bazı siteler yardımı ile oyunu kaldırıp kaldırmadığına bakıyorum malum yeni bilgisayar fakat sitede sadece Onboard ekran kartını goruyor, bu nedenle de oyunların hicbirini kaldırmıyor diyor. Oyun denediğimde de kasmalar yaşıyorum. Oyuna sağ tıklıyorum acaba yuksek performans GPU ile ac şıkkı var mıdır diye fakat o da bulunmuyor. Bu konuyla ilgili ne yapmam lazım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkur ederim.