Herkese Merhaba. LG markalı A520 serisinden bir dizustu bilgisayara sahibim. Cihazı alalı yaklaşık 1 sene 2 ay oldu ve garanti bitimine 1 yıldan az bir sure kaldı. Şu an icin cok bir sorunum yok coğu oyunu son cozunurluk ve ayarlarda kasmadan oynayabiliyorum fakat benim sorunum beni bu durum ne kadar daha idare eder ve yakın zamanda ne yapmam gerektiği. Şu an 2.el olarak satmak ya da parca değişimi gibi bir fikrim var tabii ekran kartı vs değişebilecek turden ise. Sizden de yorumlarınızı bekliyorum ilerleyen zamanda ne yapmam gerektiğine dair. Şimdiden teşekkur ederim cevaplarınız icin. Bu da sistemim;
İşlemci Teknolojisi: Intel® Core(TM) i5 İşlemci Hızı: 2.30GHz Turbo ile 2.90GHz İşlemci Numarası: 2410M İşlemci On Bellek: 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi: 6 GB Hafıza (RAM) Tipi: DDR3 Sabit Disk Kapasitesi: 500 GB İşlemci Markası: INTEL Ekran Kartı Hafızası: 4 GB VGA Chipset Markası: NVIDIA VGA Chipset Modeli: GT540M Ekran Boyu(inch): 15.6" LED Maksimum Cozunurluk: 1366 x 768 İşletim Sistemi: Win 7 Home Premium Tr 64 Bit
LG A520 Notebook Onerisi
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- LG A520 Notebook Onerisi