Yaklaşık beş ay once benim emektar bozuldu. Gercekten emektar. Nvidia GeForce 8600-GT, Intel Core 2 Duo işlemcisiyle 2006-2007 yılından beri cok guzel gecinip gidiyorduk. Neden sonra bir anda hard-disk problemleri başladı.
"Error Loading Operating System"den "UNABLE TO BOOT OS" hatasına terfi edince de beni terk etti. Ben de okul vesaire derken bilgisayarı bırakayım dedim. Arada sırada işim olunca 2004 Model Hp Compaq NX9000'den işimi goruyorum. PS3'um var ama asla Kişisel Bilgisayarların yerini tutmuyor. Temmuz'un başında bir PC almayı duşunuyordum, cunku emektarın emekliliği geldi. Hp NX9000 da artık kullanılamaz durumda.
Herkes yeni bir PC al diyor ve hakları da var aslında. Ama yazları cok seyahat ediyorum. Şoyle hakkını veren bir Dizustu alsam da PC almama gerek kalmasa. İşte size burada ihtiyacım var. Doğru bir karar mı? Elbette dizustu PC'nin eline su dokemez, ama PC taşınabilir değil. Benim de bir Dizustu Bilgisayara ihtiyacım var. Razer Blade'i gordum gecenlerde. Gereksiz pahalı buluyorum, estetik olarak guzel olabilir ama bence 2800 Dolar'ı kesinlikle haketmiyor diye duşunuyorum. Ama alabilecek imkanım var. Tavsiyeleriniz nelerdir? Dizustu Bilgisayar'dan vaz mı gecmeliyim? Eğer vazgecme diyorsanız da hangisini almalıyım?
Oyun icin dizustu bilgisayar tavsiyesi - Razer Blade?
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- Oyun icin dizustu bilgisayar tavsiyesi - Razer Blade?