Resimde gorulebileceği uzere leke hem kasada hem de ekranda var. Yani bir şekilde cantada ekran kapalıyken varolmuş. Boyle bir şeyin olmaması icin ne yapmak gerek ve bu cizik nasıl daha az belli olacak hale getirilebilir. (diş macunu olayı kesinlikle işe yaramıyor.) 12 yaşında ilk laptopuna sahip olmuş bir cocuk gibi uzerine aşırı duşmek istemiyorum ama gercekten sinir bozucu bir olay. Masaustu bilgisayar monitorlerinde ekranı mat yapan plastik film cıkarılabiliyor, kendi yaptığım bir şey ama laptop icin paneli sokup bozma riskine giremem.
Lenovo Gaming 3 laptop cantada taşınırken kendi kendine ekranda cizik oluştu
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- Lenovo Gaming 3 laptop cantada taşınırken kendi kendine ekranda cizik oluştu
-
07-11-2022, 08:06:27Yurt dışından 6 yıllık laptopumu değiştirmek adına RTX 3060 olan Lenovo Gaming 3 aldım. Orada 3 gun kullanıp Turkiye'ye donerken sırt cantamın laptop haznesine koydum ve getirdim. Cantadan cıkarınca ilk gorduğum şey ekrandaki yeni leke oldu. Lekenin silinmediğini gorunce gidip ekran temizleme sıvısı alıp mikrofiber bez ile ovaladım ve lekenin aslında cizik olduğunu fark ettim. Bu cok moralimi bozdu cunku 6 yıl kullandığım laptopta bir tane bile cizik oluşmamıştı.
Resimde gorulebileceği uzere leke hem kasada hem de ekranda var. Yani bir şekilde cantada ekran kapalıyken varolmuş. Boyle bir şeyin olmaması icin ne yapmak gerek ve bu cizik nasıl daha az belli olacak hale getirilebilir. (diş macunu olayı kesinlikle işe yaramıyor.) 12 yaşında ilk laptopuna sahip olmuş bir cocuk gibi uzerine aşırı duşmek istemiyorum ama gercekten sinir bozucu bir olay. Masaustu bilgisayar monitorlerinde ekranı mat yapan plastik film cıkarılabiliyor, kendi yaptığım bir şey ama laptop icin paneli sokup bozma riskine giremem.