SAMSUNG NP350V5C-S0BTR Intel HD'den ATI'ye geciş yapmıyor. Wow'da 13 FPS'nin uzerine cıkmadı hic.
Suruculeri sildim kaldırdım tekrar kurdum olmadı silip sadece ATI'yi kurdum bilgisayar kendi kendine Intel'in surucusunu yeniden indirdi. Catalyst'te kartı secebileceğim bişey yok. Aynı şekilde Intel'in ara yuzunde de yok. Masaustu bilgisayarımda 670 kullanıyorum. Nvidia'nın arayuzunde secim yapabiliyorsunuz neyi kullanmak istiyorsananız. Ancak bu iki arayuzde de bulamadım oyle bir secenek. Oyuna sağ tıkladığımda da yuksek performansla calıştırma diye bir secenek yok. Bazı forumlarda Laptop'u yuksek performans modunda calıştırdığında ekran kartının değiştiğini soyleyenler vardı. Zaten fişe takılı, pilsiz bir şekilde kullanıyorum Laptop'u. O yuzden yuksek performansta zaten.
Bilgisayarın Anakartı nedir bilemiyorum ama BIOS ayarlarında grafik kartlarıyla ilgili bişey yok, oraya da baktım. Rog Maximus V anakartın BIOS ayarları icinde bi cok şeyi barındıyordu ama bunda fare imleci bile yok BIOS'da. BIOS'u guncellemek grafik kartlarıyla ilgili bir bolum acar mı bilemiyorum. Kaldı ki BIOS'u nasıl guncelleyeceğime dair de bir fikir sahibi değilim. Ciddi ciddi adamların Laptop'un icine ekran kartı koymadığını duşunmeye başladım. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkurler. İyi geceler.
SAMSUNG NP350V5C-S0BTR AMD HD 7670M Kullanamama Sorunu
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- SAMSUNG NP350V5C-S0BTR AMD HD 7670M Kullanamama Sorunu