Cuma gunu sipariş ettiğim ASUS X54C Modelindeki Notebook dun elime gecti. Pili taktım actım FreeDos işletim sistemi mevcuttu. Neyse Biostan gerekli ayarlamaları yapıp Windows 7 DVD Orjinal takıp yuklemeye gectim. Herşey guzel diyordu, Windows 7 yuklemeyi bitirdi ve o video performansı değerlendiriliyor diyen yerden sonra Bilgisayar adını urun anahtarını isteyen yer var oradanda yonergeleri izleyip bitirdikten sonra ayarlar kaydediliyor, hoşgeldiniz, masaustu simgeleri oluşturuluyomrve kapanıyor dedi. Kapandı fakat Windows Başlatılıyor ekranında 1 saat beklememe rağmen bir daha gelmedi masaustu. Ayrıca hoşgeldiniz acılış sesi duyuluyor, Caps lock tuşlarıda yanıp sonuyo. Ama masaustu yok windows başlatılıyor ekranında takılıp kalıyor. 32 Bit Home Premium, Basic, Professional vs 64 Bit H.Premium, Basic, Professional denedim hicbirisi olmadı. Sorun yine aynı sorun. Vista 32 Bit'te sorun yok, XP'de de yok. Birde şarj aleti acaip ısınıyor.
Biostan IDE ve AHCI denedim olmadı. Yalnız Vistada başarılı ama onemli olan Windows 7 benim icin. Xp'dede sorun yok. 2 ye Boldum HDD yi oyle denedim. Urunu tekrar iade olarak ya da arızalı değişim olarak kargoya vericem.
ASUS X54C Windows 7 yukleme sorunu
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- ASUS X54C Windows 7 yukleme sorunu