Yeni guc planı oluşturmak istediğimde sadece dengeli cıkıyor. İşlemci chipset yazılımı guncel. Driverlar ve BIOS guncel. İşletim sistemi Windows 11 Pro 22H2 son surum. Cinebench R23 Microsoft Strore'dan indirildi, son surum. Bunu nasıl duzeltebilirim, acaba bendeki cihaz mı sorunlu? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkurler.
HP Victus i7 12700H Cinebench R23 skoru duşuk
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- HP Victus i7 12700H Cinebench R23 skoru duşuk
-
07-11-2022, 07:16:54Merhaba. HP Victus 16-D1042NT i7 12700H işlemcili modelde Cinebench R23 testinde aynı işlemcili diğer markalara kıyasla duşuk skor alıyorum. Benim coklu cekirdek skorum 12061 olmasıına rağmen başkalarının 16, 17 hatta 18 bin skor aldığını gordum. Ayrıca test sırasında herhangi bir ısınma problemi yok, maksimum 63 dereceleri goruyorum. Test sırasında arkada gereksiz programlar calışmıyor. HP Omen yazılımından yuksek performans acık. Denetim masasında yuksek performans ayarı yok sadece dengeli mevcut. Acaba performans ayarı dengelide olduğundan kaynaklanıyor olabilir mi?
Yeni guc planı oluşturmak istediğimde sadece dengeli cıkıyor. İşlemci chipset yazılımı guncel. Driverlar ve BIOS guncel. İşletim sistemi Windows 11 Pro 22H2 son surum. Cinebench R23 Microsoft Strore'dan indirildi, son surum. Bunu nasıl duzeltebilirim, acaba bendeki cihaz mı sorunlu? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkurler.