Merhaba. Acer Aspire 5742G dizustu bilgisayarımı gecen hafta yıllık fan bakımı icin servise yolladım. Bilgisayarım 03.02.12 cuma gunu ucretsiz kargo ile elime ulaştı. Cihazımı kutulayıp yollamışlar fakat cihazla birlikte yolladığım garanti belgem ve faturam'ın orjinalleri cıkmadı. Sms Infocomm adlı servise yollamıştım (444ACER beni yonlendirmişti). Telefon numaraları 0216 317 70 78. 3 kere aradım. 3'unde de karşı taraftan ses gelmiyordu. Cep telefonum yerine ev telefonumdan da aradım, o zaman da ses gelmedi.

444ACER'i arayıp durumu anlattım, oradaki eleman case id'mi sorup, ben yetkililere e-mail atıyorum, onlar size donerler dedi, fakat arayan soran olmadı. Ben bu cihazı alırken 160 tl fazla odeyerek garanti uzatması yaptırdım. Yani hemen hemen 2 yıl garantim daha var. Fakat faturam elime gecmezse bu garanti ve odediğim ekstra para cope gidecek. Ayrıca sozleşmeye gore bilgisayarı aldıktan sonraki 2. yılın sonunda bir de laptop bataryası veriyorlarmış. Ben bu garanti belgemi ve faturamı nasıl kurtarabilirim? Bu tip konularda acemiyim, bana bir yol gosterir misiniz?Saygılarımla.