Benim ekran kartı GT 520 olan bir dizustu bilgisayarım var. 4 GB RAM, Intel Core 2410q işlemcisi var. Siz The Witcher 2 icin soldan ikinci rakamı en az 8 olmalı yazmıştınız ama ben bu bilgisayarlarla hic kasmadan rahatca oynayabiliyorum. Normalde ekran kartı cok kotu olması gerek ama, cok iyi. Bu nasıl oluyor.
Genişletmek icin tıkla...
Oncelikle bizim yazdığımız sistem gereksinimleri masaustu bilgisayarlar icin. Masaustu bilgisayarlarda kullanılan monitorlerin cozunurluğu daha yuksek olduğu icin bu PC ’ler daha guclu ekran kartlarına ihtiyac duyuyorlar. Sen oyunu 1366 x 768 cozunurlukte 720p olarak oynarken masaustu kullanıcıları aynı oyunu 1920 x 1080 cozunurlukte 1080p olarak oynuyorlar. Bu da sisteme daha cok yuk bindiriyor. Yine sistem gereksinimleri bolumundeki bileşenler, oyun geliştirici tarafından “tavsiye edilen” bileşenlerden seciliyor.
Bir de minimum sistem gereksinimleri var fakat o sistemlerle oyunu oynamaya kalkınca duşuk grafikler yuzunden ana karakteriniz buyucu yerine capulcu oluyor. Herhalde sen de şu anda duşuk ayarlarda oyunu capulcu modunda oynuyorsun. Ekran kartın vasat değil ama iyi de değil. Ayarları biraz artırıp buyucuyu gormeye calışırsan bilgisayarını aşırı ısınmadan eriyip dizlerinin arasından akıp gidebilir.
GT 520 ile The Witcher 2
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- GT 520 ile The Witcher 2