Noowa 60x90 Ceviz Calışma Masası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Noowa 60x90 Ceviz Calışma Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
Soru biraz pimpirikli gibi gorunse de iceriği anlamında birazcık beni şupheye duşurduğu icin bu konuyu acma gereği duydum, konudan biraz bahsetmek gerekirse eğer. Bu linkteki urunu aldım demir ayaklari olan ince ahşap gorunumlu bir masa, kurulumunu falan yaptım daha sonrasında şunu fark ettim bu arada bilgisayar cantasının icine laptopu falan koydum demir kısımları ile birazcık temas filan etti masanın, ve daha sonrasında şunu fark ettim de bir ayakların olduğu siyah renkteki kısım elinizde surduğunuz zaman siyah bir iz lekesi cıkartıyor, şimdi sorum şu o bu lekesi ya da temas edildiği halde bulaşan toz LED tabağa zarar verir mi laptopla tam doğrudan temas halinde olmasa da dolaylı yoldan temas halinde oldu laptop cantasının icinde ağzı acık şekilde durduğu icin koşeleri falan denk geldi ciddi bir sıkıntı yaşar mıyım? Laptop icin ileriye donuk bununla ilgili?