Casper Nirvana GT 240 Berbat Oyun Performansı
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- Casper Nirvana GT 240 Berbat Oyun Performansı
-
07-11-2022, 06:16:09Gecen sene bu zamanlarda 1 laptop aldım..Universite okudugum icin mecbur tercihimi laptopta kullanmam gerekıyordu...Laptopumda sadece World Of Warcraft yukludur ve bıkmadan usanmadan bu oyunu oynuyorum..Fakat laptopumdan gereken performansı alamıyorum en son size başvurdum napıcağımı bılmıyorum ve yardım ediceginizi umut ediyorum
Casper Nirvana İntel(R)Core(Tm) İ7 Cpu Q 720 @ 1.60 Ghz (8CPUs) İşlemciye Sahibim.. 4096 MB Ram ve GeForce GT 240 M (2261MB) ekran kartına sahibim ama istedigim gibi performance alamıyorum yani oyun ıcınde FPs maxımum 60 ama bu 20 lere 10 lara duşuyor.. ve ne biliyim efectler olsun Video Goruntusu olsun en duşuk Seviyesınde oynadıgım halde Tatmin olamıyorum..Ekran kartımı herzaman guncelliyorum.ayda 1 kere casper Servisinde icini temizletiyorm.laptopumda soğutucu kullanıyorum..Windows 7 home premıum 32 bit kullanıyorum aldığım zaman werilen ama arkadaşlarımın bilgisayarları veya laptoplarının ozellıklerı benımınden daha duşuk ve nerdeyse Full video goruntusu efectkleri ile oynuyorlar ne yapmam gerektigini gercekten bilemiyorum artık
sadece etrafımdaki arkadaşlar Win7 home yerine win7 Ultımate 64 bit yuklememi oreniyorlar .Bu arada avast antivirus kullanıyordum Suresi doldugu ıcın anti Virus yuklu degıl 2 gundur pc mde...mailinizi merakla beklıyorum Tek istedigim Full performance almak ve sorunsuz bir şekılde bu oyunu oynamak