Hiper Zelda 4x120mm ARGB Gaming ATX Kasa - incehesap.com
Bu kasa beni cok cezbetti gorunuşu vs aşırı hoş ve ihtiyaclarımı karşılıyor 240mm radyator desteğine ihtiyacım var ve tam istediğim gibi uste takabiliyorum ancak sitedeki 3 yorum dışında internette tek bir yorum inceleme bulamadım. 2. olarak:

Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh On Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik .embed-container .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed .embed-container { position: relative...

Bu unlu kasa aklımda ancak fan hızını otomatik ayarlamakta vs sorun cıkarttığını ve kontrolcusunun 6 pinli olduğunu bu sebeple kendi fanlarımı bağlayamadığımı oğrendim. Değiştirildi tarzı şeyler de gordum ancak cok emin olamadım eğer değiştirildiyse 10 adet fan desteği beni cok cezbetti gorunuşu diğerine nispeten cok hoşuma gitmese bile araştırmalarıma gore en guzel bunu bulabildim diğer kasanın kontrolcusu hakkında bir bilgim bulunmamakta ne yazık ki bilsem direkt ilk linkini paylaştığımı sececeğim. Eğer cok guzel ozel bir kasa oneriniz olursa butcemin biraz daha ustume cıkarım ancak cok sıcak bakmıyorum daha fazla vermeye. Yardımcı olursanız cok sevinirim, şimdiden teşekkur ederim.