Merhabalar ben mesh ARGB kasa arıyorum ana kartım ATX 1-2 kasa buldum ama size de danışmakta fayda var ne duşunuyorsunuz?

https://www.hepsiburada.com/lunatic-orkinos-mesh-panel-dikey-ekran-karti-takilabilen-4-rgb-fanli-matx-bilgisayar-kasasi-p-HBV00000XA3SB?magaza=İnternet%20Carşın&utm_source= pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&u tm_term=k&wt_pc=cimri.c.k.pc

Bu kasa sağda temperli cam anakart, ekran kartının dik takılması ile alışılagelmişin dışında ve hoşuma gitti bunlar cok problem olmaz ama ekran kartı hava sirkulasyonunu nasıl etkiliiyor ondan emin değilim en buyuk soru işareti bu bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. Ekran kartından dolayı işlemciye soğuk hava gelmemesi gibi bir durum olabilir işlemcim i5 11400 Fanda stok yani ısınma sorun olabilir ekran kartının engellemesi ile.

MSI MAG FORGE 100R TEMPERLI CAM 2X A-RGB FAN ,1X 120MM FAN ATX GAMING BILGISAYAR KASASI «azaraks'da Aradığın Urune Bir de Buradan Bak! Azaraks En ucuzMSI MAG FORGE 100R TEMPERLI CAM 2X A-RGB FAN ,1X 120MM FAN ATX GAMING BILGISAYAR KASASImodelini satınalabilirsiniz. MSI MAG FORGE 100R TEMPERLI CAM 2X A-RGB FAN ,1X 120MM FAN ATX GAMING BILGISAYAR KASASI ozellikleri ve kredi kartına +9 taksit imkanlarıyla Azaras'da
www.azaraks.com.tr

Bir de 100R var herkes biliyor zaten bayağı populer bir kasa ikisinin de fiyatı aynı gibi hangisini tercih ederdiniz?

Dark Guardian 4x12cm Dual RGB Fan USB3.0 T-Glass ATX Oyuncu Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark Guardian 4x12cm Dual RGB Fan USB3.0 T-Glass ATX Oyuncu Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr

Bir de Dark Guardian var cidden cok guzel ama daha ekran kartımı almamisken parami idareli harcamak istiyorum birazcik butcemi aşıyor.
Eger aştığı değeri cidden hak ediyor diyorsaniz duşunebilirim.

GittiGidiyor – Turkiye'nin Oncu Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha bircok kategoride milyonlarca urunun satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com

Son olarak bir de bu var bence bu da cok iyi ve diğerlerine gore fiyatı daha ucuz ayrıca ben kasamı yuksek ihtimalle 1.5-2 sene sonra yenilerim 2.el satış piyasası yani ismi olan bir marka almak istiyorum.
Bu durumum olmasa yuksek ihtimalle lunatic orkinos almıştım.
Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkurler