Arkadaşlar oncelikle hepinize merhaba. Uzun zamandır bir masaustu PC istiyordum, hayatım boyunca hep laptop kullandım. Meslek lisesinde yazılım bolumu okuyorum o yuzden artık bir masaustu bilgisayarı alma vaktimin geldiğini duşunuyorum. 2 aya yakın suredir araştırıyorum ekran kartı olarak RX 6700XT alacağım, fakat işlemci olarak ilk başlarda i512400F duşunsem de alacağım hazır sistem de Ryzen işlemcinin 2K ya yakın daha ucuz olduğunu gordum. Sistemin yanına monitor, hoparlor gibi ek malzemeler alacağım icin cok fazla ucuk fiyatlı sistem almak istemiyorum. Yapacağım işler de oyun oynamak, video izlemek belki yayın acmak gibi klasik şeyler eski laptopu ise okula goturup getirmeyi planlıyorum. Karasız kaldığım sistemler bunlar sizce aralarında dağlar kadar performans olur mu? Şimdiden hepinize teşekkur ederim.

Sinerji HE-6 Intel Core i5 12400F 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] Sinerji HE-6 Intel Core i5 12400F 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik ozellikleri icin hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr

Sinerji CTV-V8 Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] Sinerji CTV-V8 Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik ozellikleri icin hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr