Arkadaşlar selam, uzun zamandır araştırıyordum her şeyi ile cok sağlam bir sistem toplamak istedim Allah'ın izniyle. Hem gorunuş olarak hem de parca kalitesi olarak guzel bir bilgisayar toplamaya calıştım yakın zamanda satın alacağım inşallah Allah'ın izniyle. Sizden istediğim şey şu, aşağıya alacağım ekipmanlar dahil butun sistemi bırakıyorum. Sistemin artılarını eksilerini ne gibi sorunlar olur veya herhangi bir problem olur mu? Gerek parcaların performansında, gerek hava akışında vs. gibi aklınıza gelen her şeyi soyleyebilirsiniz. Şimdiden hepinize teşekkur ediyorum.

Edit : Sistem Render - Coding ve FPS gaming icin kullanılacaktır.

Sormak istediğim sorular:

1) Bunları aldıktan sonra extra bir şey almama gerek var mı kablo aparat vs.?2) Tum parcaların renklerini kablolar dahil sync'layabiliyor muyum?3) Soğutma kısmında nasıl kasa ici hava akışı nasıl?

Sistem bileşenleri:

İşlemci: Intel Core i7 12700KF Soket 1700 12. Nesil 2.70 GHz 25MB Onbellek 10nm İşlemciAnakart: ASUS PRIME Z690-P DDR4 5333 MHz (OC) RGB M.2 1700p ATX AnakartEkran Kartı: ASUS GeForce RTX 3080 ROG STRİX White V2 10 GB GDDR6X 320 Bit LHR Ekran KartıRAM: GSKILL 32 GB (2x16GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600 MHz CL16SSD: WD Black SN850 500 GB Not Heatsink / WD Black SN850 1 TB With HeatsinkKasa: Phanteks Eclipse P600S Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar KasasıPSU: Sharkoon SilentStorm Cool Zero 850W 80+ Gold Tam Moduler PSU Guc KaynağıSıvı Soğutma:ARGB Kablo: Lian Li Strimer 24 Pin / Lian Li Strimer 16 Pin / Lian Li Strimer 8 Pin

Sistem ekipmanları:

Monitor: ASUS TUF GAMING 24.5" VG259QM 280Hz 1ms 2xHDMI DP HDR400 G-Sync FHD Fast IPS Gaming Monitor (3x)Mouse: Ninjutso Katana Superlight - WhiteMousepad: Endgame Gear MPC1200 Cordura Stealth Edition - BlackKlavye: Redragon K630 Dragonborn %61 TKL RGB Wireless - WhiteKoltuk: Zio Venom Gaming (Antrasit) (Kumaş - Keten Deep Black) (Ayak - Krom) (Dikiş - Rengi Beyaz)