Bu bilgisayarı toplayylı 2 hafta oldu yani 14 gun ve bugun iade etmem icin son gun bilgisayarlar ilgili birkac problemlerim var yanıtlarsanız cok memnun olurum.
1- Ekran kartım Gigabyte GT 1030 Low profile bildiğiniz uzere cok kucuk bir ekran kartı ve fanı da oldukca kucuk ve fan ekran kartının tam yuzeyini kaplamıyor sağ yarısını kaplayıp sol yarısını kaplamıyor ve sağ tarafını soğutuyor ama sol tarafını maalesef soğutamıyor ve de cok ısınıyor sol tarafı (adandada oturuyorum) sabahları bilgisayardan Valorant benzeri oyunlar acmaya calışında *ekran kartı surucusu coktu* gibi bir uyarı veriyor ama aynı gunun akşam saatlerinde girdiğimde (12-1) gibi bir saat diliminde girdiğimde hicbir şekilde boyle bir uyarı vermiyor bunun sebebinin başta ekran kartı surucusu olduğunu duşunup NVIDIA'dan ekran kartı surucusunu yeniledim fakat bu sorunu hala yaşamaktayım ve de sorunun ekran kartının ısınmasından dolayı olduğunu duşunuyorum.

2-guc vericim Game Force GF500 500W 80+ bronz sertfika guc kaynağı ve bu guc vericedeki sorunum arada bir ekran kararıp geri aydınlanıyor bunun sebebine de baktığımda ise guc vericiden kaynaklı olduğunu oğrendim ve bundan onceki gece yarısında evde sadece modem ve bilgisayar calışırken 1-2 snlik bir elektrik kesintisi oldu ve elektrik geri geldi bunun sebebininde guc verici olduğunu duşunuyorum.

Bu bilgisayarı toplamak icin 5800 TL gibi bir ucret odedim sizce bu bilgisayarı iade etmeli miyim?
Sistem bileşenleri: Game Force GF500 500W 80+ bronz sertfikalı guc kaynağı.
Gigabyte GT 1030 2 GB Low profile DDR4.
Sharkoon SK3-RGB ATX mıdı Tower RGB kasa SK3-RGB
Snowman M200 CPU işlemci fanı soğutucu Rainbow.
XPG hunter 8 GB 3200 MHz CL16 RAM AX4U32008G16a-sbht
AMD Athlon 3000G 2 Core, 3, 50GHz Radeon Vega3 fan yok AM4 tray Athlon-3000G-T
Game Master 250 GB 550/500 mb/s 2.5 SATA III 6gb/s SSD disk.
Gigabyte GA-A320M-S2H AMD 3200MHz (OC) ffr4 soket AM4 mATX anakart.
Yapacağınız Yorumlar/Yardımlar icin şimdiden teşekkur ederim