RAM 16GB 2933MHz SSD veya HDD modeli 256GB m2 SSD Ekran kartı RTX 2060 Mobil İşlemci i3 10300H
Olayın en başından anlatıyorum. Kardeşim kendince 10TL'ye Sınırsız Game Pass almış ve bir hesabı bilgisayarıma girmiş. Bilgisayarda Almanya'da gozukuyordum ve haberler kısmı falan Almanca idi. Ben de bu hesabı bilgisayarımdan kaldırıp kendi hesabımı girdim fakat haberlerde hala hesap yok gozukuyordu ve Alman hesabını girmem icin giriş yapma seceneği vardı E-Posta yazısı ile birlikte. Ben de sağ ustteki artı işaretinden kendi hesabımı girdim fakat hala Almanca idi, ustelik ayarlardan Turkiye ve Turkce yapmama rağmen. Ben de duzelsin diye tekrar başlattım fakat garip bir şekilde bilgisayarda "Oturum Ac" yerine tıkladığım zaman "Bu gorev icin bir uygulama yuklemeniz gerekiyor. Store'da bir uygulama aramak ister misiniz?" diye bir spru sordu, Evet de desem Hayır de desem kısa bir sure donen yılan figuru cıkıyor ve sonra yeniden Oturum Ac yeri geliyor fakat tıklayınca yine aynı şey oluyor. Ayrıca bugun Kurtarma yeri geldi bilgisayarı acınca. "Gelişmiş Kurtarma Secenekleri." ve "bilgisayarı Yeniden Başlat" vardı. Ben de 2. seceneğe tıkladım fakat değişen bir şey olmadı.