RAM 8GB DDR3 SSD veya HDD modeli Turbox 128 GB SSD, Seagate 1 TB HDD Ekran kartı NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Anakart Intel H61 İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-2100 3.10GHz (4 CPUs)
Maddi durumdan dolayı 8800 GTS kullanmaya başladım, driverları guncel olmasına rağmen Discord bazı siteler ve daha denemediğim programlarda da oluyor diye duşunduğum bir sorun var. Şu an oyunlarda rastlamadım. Discord'dan ornek vereceğim. Bir anda donuyor ve hicbir yere giremiyorum, ama programı alta alabiliyor, başka programlarda gezebiliyor veya masaustunde rahatca hareket edebilyorum bu sırada. 3-4 dakika sonra genellikle donma geciyor. Eğer donduğu sıra basarsam da yanıt vermeyerek programı kapatıyor. Dediğim gibi driverlar guncel surumde. Ne yapmam gerektiğini yazarsanız sevinirim. Son olarak tahminimce ve genellikle video oynatmaya calıştığımda bu sorun oluyor. YouTube'da sıkıntı goremedim fakat anime izleme platformunda (linc vs. yazmak icin kendinizi yormamanızı rica ederim) veya Discord'da actığım bir videoda genellikle donuyor.