Merhaba arkadaşlar, onceki konuda bahsettiğim Edge'den Chrome'a gecişimden once bir guncelleme yapmıştım ve bunun siyah ekrana neden olduğunu duşunduğumden geri yukleme yapmıştım. Ancak sorun geri yuklemeden sonra da devam etmeye başladı .o zamandan beri ara sıra girdiğim tarayıcıda ara ara PC tamamen siyah ekran alıyordu. Ben de ya bekliyor ya da bilgisayarı yeniden başlatıyordum. Gectiğimiz gun bunun boyle olmayacağından kasayı actım sorun var mı diye baktım. Goremeyince format atmaya karar verdim. Format attıktan sonra test amaclı Opera'yı da yukledim. Chrome'da yine siyah ekran aldım, genelde Twitter'da zaten kısa olan videoların ortasında alıyorum bu sorunu. Opera da o sabahtan akşama kadar Twitter acık kaldı herhangi bir siyah ekran almadım. Oyun oyarken veya tasarım yaparken bir sorun yaşamıyorum. Chrome'da uzantıları sildim ve "kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" seceneğini kapattım, sorun neden kaynaklanıyor olabilir? (onceki sistemimde bu Chrome ayarlarında bir sorun olmuyordu)