Dun bilgisayarı normal bir şekilde kapattım ancak bilgisayar kapanmadı, kasadan tık tık sesi geliyordu Allah Allah dedim Power tuşuna basılı tutarak kapattım. Gece tekrar PC'yi acayım dedim bu sefer yine aynı tık tık sesi geldi acılmadı. İnternette biraz araştırdım HDD'den kaynaklı olduğu yazıyordu. SSD kullanıyorum Windows icin o da sıkıntı cıkardı ama duzgun calışıyor şu an format attım falan kendine geldi tum testlerini de yaptım. Şimdi SATA HDD'yi gormuyor ama PC HDD'yi goruyor Hard Disk Sentinel gibi programlarla. Kac GB olduğunu goruyor, modelini goruyor ancak sağlık durumunu falan goremiyor. PC'yi ilk actığımda disk donuyor kısa bir sure sonra tık duruyor ve tekrar calışmıyor.
Cok şukur garantisi var fakat ben yaklaşık 3 yıldır fotoğraf cekiyorum ve tum fotoğrafların HDD'de kaldı. Verileri kurtarabilmenin bir yolu var mı? İcindekiler cok onemli benim icin. Hard diskin arızası nedir anlayamadım bir turlu. Ne duştu ne de bir yere carptı şu ana kadar. En son hız testi yaptığımda da gayet iyi durumdaydı hicbir şey yokken bozuldu cihaz.
Seagate Barracuda 1TB HDD disk donup hemen duruyor
Arıza Teknik Destek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Arıza Teknik Destek
- Seagate Barracuda 1TB HDD disk donup hemen duruyor