Arkadaşlar insanlar neden WhatsApp ’in sozleşmesini bu kadar abartıyor? Telegram'a gecini diyorlar da acaba cok merak ediyorum Telegram'a gecenler butun Telegram gizlilik sozleşmesini okudu mu? WhatsApp'ı siliyorlar fakat Instagram Facebook kullanmaya devam ediyorlar, cok boomer gelebilir fakat gercekten telefonunuzda bu kadar gizlenecek ne var ya? Zaten paylaştığınız fotoğrafların embeded dataları var. Hayır yani ben mi bir şeyi eksik biliyorum, WhatsApp kullanırken datalarımıza erişim talep etmişler. Yani 2020'de neyin anonimliğini istiyorlar ki? Zaten uydumuz Turksat VPN falan kullansak da bir şey değişmiyor. İnsanlarda anlamsız bir sosyalist takıntı oluştu, ki sosyalizmde boyle bir şey değil, yok efendim neymiş Mark Zuckerberg sırtımızdan milyonlar kazanıyormuş ta halkı somuruyorlarmış, bu yuzden Turk uygulamalara gecmemiz gerekiyormuş. Cok zor değil, herkes JavaScript oğrenip birkac ay uğraşırsa React ile bir Facebook klonu yapabilir elimizde Wikipedia diye bir şey var. Kıc ceplerimizde tuttuğumuz akıllı telefonlar 1969 aya gidilen bilgisayardan daha gelişmiş bir durumda, fakat hala canım ulkem kendi bir şey araştırıp oğrenmek yerine YouTube'da siyah fonda Batman ses tonuyla video ceken bir adamı izliyor.

Vallahi icimi dokmek istedim buraya kadar kimse okumaz zaten . Karşı cıktığınız bir şey varsa gelin tartışalım .