Merhaba. Uzun suredir eleştiri kanalı acmak istiyorum. Şu an sınav senemdeyim. Universite sınavıma hazırlanacağım ve sonrasında kanalı acmayı duşunuyorum. Derslerim iyi, o yuzden dersine calış bunları duşunme dememenizi rica ediyorum. Genelde boyle sorulara bu tur cevaplar geliyor cunku.

Diksiyonum duzgun ve olayları duzgun bir şekilde yorumlayabileceğimi duşunuyorum. Ama her konuda tereddut konusunda hatsafadayım. Genelde bir işe girişmeden coğunlukla boyle başlıyorum şuphelerim oluyor, dile getirip kurtulmak istedim. Eğer kanalı acacak olursam gundem siyasetini, gundemi, eleştirilmesi gereken diğer olaylara goruşlerimi belirtmek istiyorum. Biliyorsunuz duşuncelerimizi dile getirmenin sonucu pek de iyi değil acıkcası. Bu eleştiriler sonucunda ozellikle siyasi olanlardan dava edilir miyim, nasıl karşılanır, edilmenin sonucu ne olur, kim haklı cıkar?.. Eleştiri kanallarının coğunu takip ediyorum gerektiğinde kufur edip argo konuşuyorlar ama sonuclarında bir davayla yuzleşip yuzleşmediklerini, yuzleştiklerinde ne yaptıklarını merak etmişimdir.
Bu dava konularında beni bilgili biri bilgilendirirse memnun olurum, teşekkur ederim.