Merhaba arkadaşlar.
Evimde superonline modem var. Ust katta da masaustu bilgisayarım. Modemi yukarı kuramıyorum. Evin icinde kablo gezdirmek de pek hoş durmaz. Yukarı internetim kablosuz almak istiyorum. Ama tek istediğim hız kaybetmemek. Modem 1 kat altımda bilgisayarıma uzak değil. Bir arkadaşın onerisi sonrası tenda FH 456 urununu aldım. Bu urun kablosuz olarak superonline modemime bağlanıyor ve bana bağlantıyı kablolu bir şekilde sunuyor ancak hız bence fark etti. Sizce hız ne kadar fark eder ? Bunu router yerine anakarta takılan bir wireless adaptor almak daha mı mantıklı. Yoksa hazır almışken usb wireless adaptor mu almalıyım. İnternet hızımda farklılık istemiyorum. Nasıl alt katta modemden kablolu bağlanıyorsam aynı şekilde ust katta o hızda bağlantı yapmak istiyorum. Mumkun mudur? Veya en hızlı bağlantı sağlayabileceğim işlem hangisidir? Pahalı olması onemli değil yeter ki hız kaybetmeden bağlantı sağlayayım. Fiyat onemli değil derken de sanırım bu iş işin 300 tl'leri aşan fiyatlar yoktur. Varsa da yine onerilerinizi bekliyorum.
İyi sosyaller.