Oncelikle FibimNet bolgemdeki yerel operator. Antalya Alanya'da yaşamaktayım. Fiber internet verdiklerini vaat ediyorlar, FTTH kablolama yapıyorlar ancak bir sorun var, PAKET KAYBI! Rekabetci olarak oyun oynayan birisiyim ve paket kaybı cidden cinnet gecirtmelik bir olay. Yaklaşık 36 dakika suren bir testte %8'e yakın bir paket kaybı gozlemledim ve cidden akıl mantığıma sığmadı bu durum. VDSL kullanırken %0 paket kaybı ile kullanıyordum, gorunen o ki tekrar telekoma doneceğim. Rekabetci bir şekilde oyun oynuyorsanız asla ama asla bu iss'yi tercih etmeyin cinnet gecirtir. Paketleri ve fiyatları fena değil. Upload hızları komedi. Fiber altyapı uzerinden 5 mbps upload veriyorlar. Verdikleri GPON modemi direkt yaptırabiliyorsanız bridge moda aldırıp kendi routerınızı kullanın. WiFİ4'e kadar destekli modem sunuyorlar fiber altyapı icin. Tamamen komedi bir olay. 100 mbit paket satın alıyorum modem 100 mbit verecek teknolojiye sahip değil. Kısacası uzak durun. Telekomdan devam edin, fiberlerinin hicbir esprisi yok. Pişman eder