Merhaba, TurkNet'ten ayrılıp Superonline Fiber'e gecmek istiyorum fakat başvuru oncesinde fiber 500 Mbps kampanya taahhutnamesini okumak icin girdiğimde birkac madde gordum ve bunların bazılarını anlamadım, daha onceden başvurmuş ya da bilgisi olan varsa acıklayabilir mi?

5. Yeni abone olmam (onceden kayıtlı olduğum fiber aboneliğimin olmadığı) ve kampanya kapsamındaki Wi-Fi 6 modemin teknik olarak sunulamaması halinde, ek-1'de yer alan fiber hızları kampanyasına, işbu taahhutname kapsamında tercih ettiğim hız ile aynı hıza karşılık gelecek paket ile geciş yapmayı kabul ettiğimi; bu durumda işbu taahhutname'nin ve taahhutname'de Wi-Fi 6 modem ile ilgili olan duzenlemelerin fiber hızları kampanyası ve bu kampanya kapsamında temin edilecek Wi-Fi 5 modem icin gecerli sayılacağını; bu bakımdan taahhutname'deki “kampanya” ifadelerinin fiber hızları kampanyası'na delalet edeceğini ve taahhutname koşullarından fiber hızları kampanyası kapsamında sorumlu olacağımı;

6. İşbu kampanya kapsamında kullandığım bireysel fiber internet hizmeti kapsamında aşağıdaki durumların bir veya birden fazlasının gercekleştiğinin Turkcell Superonline tarafından tespit edilmesi ve işbu kampanya kapsamında sunulan hizmetin tarafımca işbu taahhutname'ye aykırı surette ticari amac vs. şekilde kullanıldığına Turkcell Superonline tarafından kanaat getirilmesi halinde Turkcell Superonline'ın derhal ve yazılı bir bildirim yapmasına gerek olmaksızın tarafımı Kampanya'dan cıkarma ve tarafıma sunulan faydaları derhal durdurma hakkının bulunduğunu; bu durumda taahhutname'nin 11. (onbirinci) maddesinin uygulama alanı bulacağını ve abonelik sozleşme'min Turkcell Superonline tarafından haklı nedenle tek taraflı olarak herhangi bir ihbara gerek olmaksızın feshedileceğini; abonelik sozleşmesi kapsamında tarafıma sunulan her turlu hizmetimin Turkcell Superonline tarafından tek taraflı olarak sonlandırılacağını ve hakkımda hukuki ve cezai her turlu yasal işlemin başlatılacağını; • aynı anda bir modem uzerinden 30 (otuz)'dan fazla cihazdan internet bağlantısı yapılması • aynı anda 30 (otuz)'dan fazla eş zamanlı/paralel internet erişimi yapılması • indirme yonunde aylık 5 (beş) TB ve yukleme yonunde aylık 500 (beşyuz) GB'tan fazla internet tuketimi yapılması • hizmetin paylaşılması, herhangi bir isim (al-sat (resell), yerel servis sağlayıcı vb.) Altında satılması, ticari amacla taahhutname'ye aykırı şekilde router gibi cihazlar (modem arkasına bağlanan sinyal guclendirici vb.) Kullanılması ve/veya Kampanya'nın aktif olduğu adres dışında farklı noktalarda internet hizmeti alınmasının sağlanması
Genişletmek icin tıkla...

6. maddenin icerisinde (indirme yonunde aylık 5 (beş) TB ve yukleme yonunde aylık 500 (beşyuz) GB'tan fazla internet tuketimi yapılması) boyle bir cumle geciyor şu an halihazırda kullandığım TurkNet'te ortalama 100/8 hız alıyorum ve aylık 2.5-3 TB indirme, 150-200 GB upload yapıyorum. Superonline'a gectiğimde bu madde sıkıntı cıkarır mı? Gececeğim interneti bireysel olarak kullanacağım.