Ben yaklaşık 5-6 senedir Superonline ADSL kullanıyorum altyapı olmadığı icin daha yukselmiyor maalesef 12 MB 1 upload alıyordum. Gecen aya kadar sorunsuz devam ediyordum mustakil bir sokakta oturuyorum 3 evde bir kutu var ve oradan evlere internet gidiyor kucuk kare kutulardan duvara yapışık yaklaşık 1 ay once internetim gitti. Superonline aradım internetim yok ekip yonlendiri misiniz? 48 saat icinde ekip yonlendireceğiz dediler 48 saat sonra aradım ne zaman geleceksiniz? 24 saat dediler 24 saat oldu aradım yine 24 saat diye 1 haftam gitti o sırada ben tanıdık Turk telekomcu cağırıp arızayı buldurdum kutudan kablomu cekmişler adam dedi ben takamam Superonline gelip taksın dedi sonra 2 gun gecti Superonline beni geciştirmeye başladı sonra işin ilginc yanı şu buradaki Turk Telekom'un mudurunu tanıyorum abi dedim boyle boyle bana demin dediğim adam geldi yaptı kabloyu taktı kablo girişi gozukuyor ışık yanıyor bu sefer internet gelmedi dedi abi IP istemeniz lazım IP yok aradım Superonline'ı bu arada Superonline arayıp muşter temsilcisine bağlanmak icin 7 dk beklemem gerekiyor Superonline'da arıza kaydım olduğu icin sıkıntılı muşteri olarak gozukuyorum gec acıyorlar sonra işte aradım dedim IP lazım kadın bana bu sefer diyor ki Turk Telekom arıza bildirdi. 15 Ağustos'a kadar internet veremem dedi bunu derken tarih 29 Temmuz bende dedim sadece IP istiyorum arıza kaydınız var yapamam diyor ben bir dellendim o sırada bence Superonline da biri benimle uğraşıyor sonra 2 gun gecti aradan o sırada surekli arıyorum sonra Turk Telekom'daki mudur arkadası aradım dedim sizin sistemde 15 Ağustosa kadar arıza gozukuyor oyle bir şey yok dedi bana ben sahadaki arkadaşlara yine de sorayım dedi o sırada aklıma Turkcell'de yuksek rutbeli bir arkadaşım geldi onu aradım oda dedi 15 Ağustosa kadar Turk Telekom'da arıza gozukuyor dedi sonra arkadan Turk telekomcu aradı, arkadan ben de konferansa aldım telefonu Turk telekomcu yok diyor Turkcell var diyor sonra BTK'ya şikayet yazdım o sırada evimdeki Superonline sokup başka porta gecip Turk Telekom'a gectim ki keşke gecmeseydim 12'ye 1 bile alamıyorum 0.400 Superonline 0.900 1MB sabit veriyordu. Discord'da 2MB'lık ssi yuklemek icin 1 dk beklerken sinir krizi geciriyorum şu an an itibarıyla BTK'den Superonline tarafından mesaj geldi sorun inceleniyor diye 150 TL Turk Telekom 120TL Superonline oduyorum şu anda Superonline da kalsam 1 aydır internetim olmayacak tuketici hakem heyetine şikayette bulundum 1.5 hafta once cevap bekliyorum şu anda.