Mi A2 Lite kapanma ve donma sorunu
Android Telefonlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Mi A2 Lite kapanma ve donma sorunu
-
06-11-2022, 08:48:28Selam arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır mi A2 Lite kullanıcısıyım, yaklaşık 1 ay once telefon kendi kendine kapanmaya başladı fakat ayda 1 kez 2 kez nadiren oluyordu hem de icinde Play Store destekli uygulamalar mevcuttu, fazla APK kullanmıyordum ama yine de vardı birkac APK fakat play protect ile taratıyordum, fakat dun ve bugun yine aynı sorunla karşılaştım ve ayrıca telefon acıkken de donma oluyordu ve bugun telefon kapandıktan sonra acamadım restart etmeye calışınca ve Recovery moduna girmeye calışınca titriyordu fakat ekran gelmiyordu, pil simgesi geliyordu fakat telefonu acamadım uzun uzun tuşlarla uğraştıktan sonra telefonu fastboot moduna alabildim ve telefonu acabildim. (((((ayrıntılar: Bilenler bilir telefon Android One yani saf Android bir arayuzu yok MIUI da yok sadece Google pixel arayuzu mevcut icinde, ve hic uygulaması yok kendinden gelen orneğin muzik uygulaması hic yok, telefon; SMS, haritalar, tarayıcı, belge acıcı falan da Google'in sunduğu klasik her telefona Play Store'den indirilen uygulamaları, bende Huawei appgalery, Huawei Music, Huawei dokumanlar, destek, kitap, Huawei tarayıcı, petal haritalar ve petal Search uygulamalarını APK olarak kurdum vehepsi ilginc bir şekilde calıştı ve hepsi de orjinaller, ayrıca Huawei mağazadan Huawei kimliği oluşturdum, ve hepsine girerek bir uygulama ekosistemi oluşturdum, ve play protecte gore hepsi de guvenli ayrıca Google'i ara sıra devre dışı da biraktim, bugun de bıraktım ve bıraktığım gun kapanma oluştu ama tesaduf de olabilir, ))))))))))))uygulamalardan olabilir belki diye sizinle yaptığım işlemleri paylaşmak istedim. Sizce sorunu nedir ne yapmalıyım, donanımsal olabilir mi?