Merhaba hocalarım uzun uzun duşundukten ve birkac konu gezdikten sonra bu konudaki sorunumu tekrar devam etmesi nedeniyle
Hocamın dediği gibi telefonuma ROM atmaya karar verdim fakat birkac sorum var. Ayrıca tavsiyelerinizi de bekliyorum
Eski konum ve sorunum- Mi A2 Lite kapanma ve donma sorunu
Oncelikle MIUI arayuzu cok hoşuma gidiyor ve hem MIUI 11 hem de MIUI 12 şu an bu telefon icin mevcut fakat Turkce anlatımı olan tek video bu ve yukleyen insanların kanal altındaki yorumlarına gore stabil ve cok iyi ayrıca sıkıntı cıkarmıyor.
Bu sizce iyi midir ve stabil midir ayrıca yuz tanıma varsa benim icin daha iyi olur.
Ayrıca MIUI olan ve iyi olan başka ROM'lar varsa onerir misiniz? MIUI 12 ilk tercihim.
Bir de bu videodan onceki videoları izleyerek ADB fastboot vb kuruyor PC'ye eğer başka ROM onerirseniz nasıl kurulacağını anlatabilir misiniz? SD kartım var bu arada 16 GB SanDisk marka cok da hızlı değil. Ayrıca ben sadece tabletime ROM attım telefona atmayı bilmiyorum sanırım telefon daha karışık ayrıca MIUI onceliğim fakat bunlar bozar telefonunuzu cok kotu derseniz farklı ROM'lar onerebilirsiniz tabii. Ayrıca Android One arayuzunden cok bunaldım ve MIUI ve EMUI arayuzleri en cok da EMUI seviyorum fakat bu cihaz icin EMUI portlayan yok galiba. Ayrıca hocalarım bana yardımcı olabilecek var mıdır mesela bir şey olursa yardım edebilecek varsa cok mutlu olurum. Ayrıca sanmıyorum ama bedavaya teamwiewerden ROM atan varsa yazabilir fakat dediğim gibi ROM atmayı kısmen biliyorum beni korkutan bootloop IMEI gitmesi ve Bootloader kilidinin duzgun acılmaması gibi şeyler burada bunları bilen herkesten yardım ve oneri bekliyorum ve sıkıntılarını acıkca soylerseniz cok mutlu olurum.
@KYRONEx
Hocam bana bunu soyleyen sizdiniz ROM atın diye ayrıca ROM'lardan anlıyorsunuz bana da yardımcı olabilirsiniz diye etiketledim.
Hocam siz de galiba bu işten anlıyorsunuz.
@lord Raiden
Mi A2 Lite ROM secenekleri
Android Telefonlar0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Mi A2 Lite ROM secenekleri