Merhaba arkadaşlar. Tesadufen ortam sessizken yattıgım yerden bir şeyler izlemek icin telefonu yuzume yaklaştırdıgımda hafif bir ses duydum telefonun govdesini kulagıma dayadım once. Herhangi bir şey yok. Daha sonra hoparlor cıkışına dogru kulağımı goturdum ve herhangi bir ses veya goruntu acık olmadıgı halde fan sesi gibi tıslama ses gelmeye başladı. Ses i duydukdan sonra ekranı kapatıp denemeler yaptım. Cok ilgincdirki ekranı kapattıkdan 3,5 saniye sonra falan gidiyor ses. Ama ekranı actıgım andan itibaren ses başlıyor.(herhangi bir şey acmaya gerek kalmadan)boyle bir sorunla karşılaşan arkadaş var mı? Ya da bu bir sorundan ziyade havalandırma ile ilgili bir şey olabilir mi? Oyle olsa bile neden sadece hoparlor kısmından gelsinki? Govdeyi dinlediğimde aynı sesi duymalıyım diye duşunuyorum. Evet kimseyi huylandırmak istemem ama cihazlardaki kronik bir hata olabilir gibi geliyor bana. Telefon hoparlor kısmına kulağınızı dayayıp dikkat ettiğinizde sesi duyacaksınız. Umarım sizde boyle bir problem yokdur. Varsada onlem almak gerekirmi garanti bitmeden.
(Telefonum GM9 Pro, annemde ki GM8 ve babamda ki Lenovo p2'den de aynı ses geliyor)