1-Bilindiği gibi Xperia Z2' nin bataryası cıkmıyor sizce bu sorun olur mu ? ( bataryanın sıcakta şişmesi ,bataryanın zarar gormesi vs...)
2-Xperia Z2' nin boyu enine gore cok daha uzun geldi bana sizce oylemi yoksa telefon koşeli olduğu icin mi bana oyle geldi. Aslında kısaca bu ekranda film , video izlerken keyif alınabilir mi ?
3-Sizce Xperia Z2' nin Ram'i ve işlemcisi onumuzdeki 2-3 icinde cıkacak oyunları kaldırabilir mi ?
4-Ben telefonu 2015 haziranda almayı planlıyorum bu tarihe kadar bu telefon stoklarda biterse teknosa , vatan bilgisayar vb... mağazalardan bu telefonu getirtmelerini istersem getirebilirler mi ?
5-Sony ' nin teknik servisi sizce iyi mi yoksa kotu mu ?
6-Son olarak , ben ilk başlarda Lg G3 almayı planlıyordum fakat Lg G3'un işlemcisinin Quad HD ekran icin gerekli performans vermediği fikrindeyim , fakat Sony Xperia Z2'nin ekranı Full HD olduğu icin Snapdragon 801 'in bu ekranın ustesinden rahatca gelebileceğine inanıyorum sizce haklımıyım ?
@egemen Bey ozellikle sizin yorumlarınızı merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim
-Cevaplarınız icin şimdiden teşekkurler.
Sony Xperia Z2 Hakkında Sorularım Var
Android Telefonlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Sony Xperia Z2 Hakkında Sorularım Var