Merhaba. DJI Mavic Air combo paketi olanından kullanıyorum ve kumandasının pili aşırı derecede azaldığını gozlemledim. Ornek verecek olursam drone'un 3 tane bataryası var (bataryanın tanesi 16-18 dk kadar ucabiliyor), kumandanın ise icinde gomulu olarak bulunan bataryası. Durum şoyle; 1 tane drone'un bataryası kumandanın pili ile aynı derecede bitiyor. Telefon ise Meizu 16TH (Android). iOS bir cihazla denediğimde ise kumandanın pilinin neredeyse hic denecek kadar azalmadığını gordum. Cunku kumandaya telefonu bağladığımda iOS telefon şarj olmuyordu. Ondan dolayı kumandanın pil omru daha fazla gidiyordu. Bazı kaynaklarda araştırdım, Android cihazlarda bu şarj olmaması icin bir şeyler yapılıyormuş. Hala araştırmaktayım belki icinizden birileri bu durumla karşılaştıysa ve cozmuşse, bana da yardımcı olmak isterse diye buraya da bu mesajı atmak istedim.

Kısacası: Android telefonumu USB ile (şarj cihazından bahsetmiyorum) bağladığımda şarj ozelliğini kapatmak istiyorum ama veri aktarımını kaybetmek istemiyorum. Telefon şarj olmasın.

Teşekkurler şimdiden.