Merhaba, birkac gundur bu sorunu yaşıyorum. Uygulamalarımın bazılarını guncelleyemiyorum ve "something went wrong. Try again." hatası alıyorum. Google Play Store'da o uygulamanın olduğu sayfanın alt kısmı yok. Yuklenmemiş şekilde duruyor. Bu sorun her uygulamada olmuyor. İlginc bir şekilde uygulamalarım sayfasına girdiğimde uygulamalarım yuklenirken yine hata alıyorum. En son Instagram uygulamasında kısa sureliğine bir problem yaşandığı gun de bu sorun olmuştu. Gecici sureliğine uygulama acılmamıştı ve uygulamanın Google Play sayfasını kullanamamıştım. Uygulama hicbir şekilde acılmadan beni atıyordu. Feedback gonderdim ama geri donut alır mıyım bilmiyorum. Google Play Store cerezlerini ve sorun yaşanan uygulamaların cerezlerini temizledim ama sorun duzelmedi. Gecici bir sorun diye onemsememiştim ama kac gundur aynı durumda. Bu sorunu benden başka yaşayan var mı? Nasıl cozebilirim? Belki genel bir problem olabilir diye duşundum ama bilemiyorum. Feedback gonderdim ama geri donut alır mıyım bilmiyorum.
Edit: Sorunu cozmeyi başardım. Ayarlardan uygulamalara girip Google Play Store'un once cerezlerini sonra da verilerini temizledim. Daha sonra uygulamalardan Google Play Services'ın sadece cerezlerini temizledim. Daha sonra Google Play Store'a girdim ve sorun şu an icin cozulmuş gozukuyor.
Google Play bazı uygulamalar guncellenmiyor
Android Telefonlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Google Play bazı uygulamalar guncellenmiyor