Merhaba arkadaşlar babam son 1-2 haftadır sigarayı azaltmak icin kendini zorluyor. Gunde sadece 1 kere iciyor o da iftardan sonra. Cop atmaya gidiyorum deyip yolda iciyor bir tane. O yuzden son gunlerde her iftar yemeğinden sonra evde bu muhabbet olmaya başladı. "copu aldın mı, copu topladın mı, copu aldım, cope gidiyorum" gibi gibi.
Bugun yine gidecekti ki babamın telefonda bildirim gorduk. Google asistan hatırlatıcı eklemiş ve onu saat 21:00'a kurmuş. Hatırlatıcı aynen şu; "copu cıkarmamı". Bildirim de "Google asistan copu cıkarmanı" hatırlatıyor yazıyor. Babam hepten dellendi tabii, al işte bu gavurlar bizi dinliyorlar lanet olsun boyle sisteme, kullanmamak lazım bunların cihazlarını vs. vs. Saydırıp durdu. Google'ın kulakları bayağı bir cınladı. Sonrasında sildim bu hatırlatıcıyı tabii ben.
Biz tabii şok olduk. Babam zaten o işlerden anlamaz kendisi asla boyle bir hatırlatıcı oluşturmadığını soyluyor. Google asistan resmen her akşam 21.00 civarlarındaki bu cop mevzusunu dinleyip kendi kendine hatırlatıcı oluşturmuş. İnsanı korkutuyor vallahi bu teknoloji.
Telefon Xiaomi
Google asistan kendi kendine hatırlatıcı kurmuş
Android Telefonlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Google asistan kendi kendine hatırlatıcı kurmuş