Selamlar, mumkunse sadece kullanan arkadaşlar yorum yapsın, staja başladığım zaman TCL 10l veya TCL 10 Pro alabilirim, tasarım aşırı hoşuma gitti, icinde SD 655 olması zerre umrumda değil oyun oynamıyorum, kullanımı nasıl, klavyede yazı yazarken takılma oluyor mu, Xperia Z5'ten gececeğim kamera konusunda uzer mi cok resim ceken biri değilim sadece sattığım urunlerin resmini cekiyorum Z5 ile cektiğim 1 resim bırakayım boyle ışıklı şeyleri cekerken goruntu kotu oluyor mu yoksa net şekilde cekiyor mu, SD 655 ısınıyor mu, yorumlara baktığımda kotuleyen birini gormedim, artık yeni model bir telefon şart oldu tamam Sony seviyor olabilirim ama yeter arayuzu ezbere biliyorum ve kullanasım gelmiyor, XA1 Ultra kullansam neyse de Z5 kucuk geliyor elime kullanamıyorum, TCL dışında Xiaomi almak istemiyorum eyvallah fiyata gore deli ozellik sunuyor ama kaliteli değil dış kısmı, guvenlik guncellemesi yazılım guncellemesi zerre umrumda değil ondan dolayı bir gozum Galaxy S8'de kaldı tasarımına cıktığı gunden beri aşığım, Huawei Mate 20 Lite arkadaşımda var gayet hoşuma gitti ama Ghost screen sorunu falan beni iten şey, siz ne oneriyorsunuz TCL dışında?