Samsung J7 Google Play hizmetleri durduruldu problemi
Android Telefonlar0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Samsung J7 Google Play hizmetleri durduruldu problemi
-
06-11-2022, 03:56:43Samsung J7 kullanıyorum ve bundan 7-8 ay once de aynı problem ile karşılaştım ve telefonu fabrika ayarlarına dondurmek zorunda kaldım cunku hicbir uygulamaya girmeme izin vermiyordu. Ayarlar dahil hicbir şeye giremiyordum. Şimdi tekrar aynı hata ile karşılaşıyorum ama bu defa bazı uygulamalara hala erişimim var, telefonu kapatıp acmayı denedim olmadı. Google Play hizmetlerinin guncellemeleri kaldırmayı denedim ama işe yaramadı. Google Play hizmetlerini uygulamalarda bulup veriyi silmeye calıştığımda izin vermiyor diye deneyemiyorum ama on belleği silebiliyorum ve bu da işe yaramıyor. APK olarak kurmaya calıştım ama olmadı. Telefonumda onemli verilerim var diye sıfırlamak istemiyorum cunku yedekleyemiyorum bile. Bilgisayara telefonu bağlamama bile izin vermiyor, surekli bağlantım kopuyor. Samsung'un kendi tarayıcısı dışında Chrome'u falan kullanmama izin vermiyor. Resimleri vs acamıyorum. Google Play'ı acamıyorum. Her saniye "Google Play hizmetleri durduruldu" uyarısını alıyorum... Lutfen kesin cozumunu bilen biri yardımcı olabilir mi? Telefonu fabrika ayalarına dondurmek dışında. Google hesaplarını kaldırmayı da denedim ama kaldırmama izin vermiyor.