Arkadaslar Merhaba forumda yeniyim ve sırf bu sorun icin uye oldum. Daha once forumlardan cok şey oğrendim ve her aradığım vardı ancak bu konuyu bir turlu bulamadım ve sorunum cozulmedi, fazla uzatmadan soruna geciyorum.

S4 mini cihazıma yaklaşık 4 ay once odin ile 4.4.2 guncellemesi yaptım memnun kaldım ve bir sure onu kullandım ancak gecen hafta telefonda dokunmatik sorunları ses kısıklığı gibi sorunlar gordum. Yazılımı tekrar yukledim ancak sorun cozulmedi. 4 ay once CyanogenMod hakkında pek bilgim yoktu ve yine gecen hafta bu romu baya araştırdım. Hoşuma gitti cihazı daha stabil calıştırabiliyormuş ancak bir turlu yukleyemedim. Cm kurduğum zaman telefon acılışta siyah beyaz samsung ekranında kalıyor ust koşede sarı bir yazı var. Defalarca denememe rağmen cozulmedi. Android surumunden kaynaklı olabilir diye duşundum ve 4.2.2 ye duşurmek istedim ancak odin "fail" diye bir hata verdi. Ne yapmalıyım?

Cihaza sadece cm11 yuklemek istiyorum android surumu ile alakası var mı? Varsa bunu nasıl duşurebilirim?

Android surumu: 4.4.2 Uruguay
Yuklemek istediğim surum: 4.2.2 Turkiye
sammobile.com dan indirdim.

Yardımlarınızı bekliyorum ve umarım başlık ve anlatım dogrudur. Anlatım da hata varsa uyarınız.