Merhaba, bir sure once kardeşim GM Discovery telefonuma cay dokmuştu. Baktığımda hicbir sorun yoktu fakat hoparlorden kısık ses geliyordu. Bende kuruyunca duzelir diye sac kurutma makinesi tuttum. 10 Saniye tuttuğumda telefona dokundum ve el yakıcı durumdaydı. Sonra kullanmaya devam ettim ve klavyede yazı yazarken bir şey fark ettim. Klavyede ''Q'' harfi basmıyordu. Kontrol ettiğimde sol tarafın dokunmatiğinin coğu tarafı calışmıyordu. Telefonu aldığım yere goturmeye karar verdim, onlar'da Cankaya'da olan Telpa bayisine yonlendirdiler. Cankaya'ya gittim coğu yeri gezdim ama bulamadım. Ordaki Casper yetkili servisine sordum ve İzmir'de tum Telpa'lar kapatılmış. Ordaki her dukkana sorduğumda herkez aynısını soyledi. Bir tek İstanbulda varmış. Sonra tekrar aldığım yere gittim ve adamlara durumu anlattım. İkna ettim adamları ve İstanbul'a gonderdiler telefonu. Yaklaşık 1 hafta felan gecti şu saatten sonra buyuk ihtimalle yapılmaz dedim ve Sony Xperia Z almayı duşundum. Sonra aradılar telefonunuz tamir oldu diye. Hic beklemiyordum bu firmadan boyle bir şey. Hic ucret almadan yapmışlar ve kullanıcı hatası dememişler. İlginc. @recep Baltaş 'ın bu konu hakkındaki duşuncelerini cok merak ettim.