Bugun @berkant Ayhan Karabudak 'ın hazırlamış olduğu rehberle S3 mini'ye CyanogenMod 11 kurayım dedim. Odin'i falan indirdim ordan PDA'yı secip attım. Sonra Recovery modda denilenleri yapıyordum ki Gaps'i kurarken "İnstallation aborted (status 7) hatası verdi. Sonra telefonun bataryasını cıkartıp tekrar Recovery moda girip yaptım aynı işlemleri yine hata verdi. Araştırdım biraz Gaps winrar'ında META-INF>com>google>android>updater-script dosyasını not defteri ile acıp ilk ;'e kadar olan kısmı silmem gerektiğini oğrendim. Bunu da yaptım. Tekrar attım SD Card'a. Sonra tekrar Recovery mod'a gecip aynı işlemleri yaptım ama yine aynı hatayı verdi ve bataryayı cıkarıp normal acmaya calışınca da "Samsung Galaxy SIII mini GT-I8190" yazısında takılıp kalıyor. Bu arada o rehberden farklı olarak cm11 ROM'unu kurarken sadece o ekranda kalmıyor Novafusion yazıyor ve yeşil beyaz ekranlı bi stup ekranı geliyor orda next diyerek tamamladım kurulumu. Sonda reboot seceneği vardı ilk başta farketmeden kabul ettim onu. Sonra acılmadı telefon işte burda tıkandı kaldı. Sonraki denemelerde ise o seceneği devre dışı bıraktım videodaki yerden devam ettim ama bu sefer de dediğim gibi Gaps hata veriyor. Ve telefon kapalıyken şarja takınca ekranda pil simgesi falan da cıkmıyor takılıyor orda. Yani şarj oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum şarjım biterse ne yapacağımı da bilmiyorum.