Surekli tartıya cıkıyorsunuz! 100 kiloda olsanız 50 kilo da olsanız her sabah tartı uzerindesiniz değil mi? Malesef evet !!! Danışanlarımdan edindiğim tecrube ile hepsinin bana ilk geldiklerinde soylediği şey her sabah tartıldıkları. Peki iyi guzel, her sabah tartılıyorsunuz!
Peki ya gun icerisinde ne kadar sağlıklı beslendiğinize dikkat edip bunun kaydını tutuyor musunuz ?
Veyahut gun icinde kac adım attığınızı kontrol eden bir uygulamaya sahip misiniz?
Sporu duzenli yapıyor musunuz ?
Gun icerisinde ne miktarda su tukettiğinizi hic kontrol ettiniz mi ?
Bitki cayı tuketebiliyor musunuz ?
Kan testlerinizi en son ne zaman yaptırdınız ?
Hormonal bir sıkıntınız var mı ?
Doğa ile baş başa kalma fırsatı yakalayıp yuruyuşe hic cıktınız mı ?
Hayatınızdan tuz, şeker, un ve tatlandırıcıyı cıkardınız mı ?
Asitli iceceklerden uzak duruyor musunuz (zero, kola, ice tea, meyve suları)? Alkol tuketim sıklığınız ne durumda ?
Gibi gibi gibi bu liste uzar ve gider ... Evet tartıda istediğiniz sonucu gormek icin bile olsa yapmanız gereken cok şey var aslında! Yalnızca tartıya cıkıp ondan mucize beklemek ile olmaz veyahut SAĞLIĞI onemsemeyip tartılıp durmak ile kansere karşı koyamazsınız.
Yaşlılık donemine yatırım yapmak istiyor iseniz saydıklarımı gozden geciriniz!
[h=2]İstanbul Diyetisyen uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın![/h]
Sizin icin tartıdaki kilonuz mu yoksa sağlığınız icin yaptığınız yatırım mı daha değe
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Sizin icin tartıdaki kilonuz mu yoksa sağlığınız icin yaptığınız yatırım mı daha değe