Ben şuan iPhone 5 kullanıyorum memunum gayet guzel ios androide nazaran daha sevdiğim stabil ve kaliteli bir işletim sistemi. Ama işe "Ben yazılıma mı donanıma mı para veriyorum?" diye bir soruyla yaklaşınca akla android cihazlar geliyor hemen. Aslında iphone 6 alacaktım ama 4.7 inc a8 işlemci falan guzel ama full hd değil, belleği az, pahalı gibi bir suru etken karşıma dikiliyor ve neden android almıyorsun mis gibi diyorlar. Bende diyorum ki aynen oyle sonucta ben iphone6 yada iphone6 plusı 16gb almayacağım e 6 full hd bile değil pilide az ben 6 plus alayım o zaman e oda 3000 lira. Aaa bakın ne buldum 2/3 fiyatına asla bu arkadaşları aratmayacak bir suru telefon ve hafızaları artırılabilen, pilleri uzun omurlu ve daha donanımlı cihazlar bunlar. Bende Turkiye koşullarında iphone6 plusa verilecek paraya değmeyeceği icin sizden bana tavsiyede bulunmanızı istiyorum. Gerek deneyim gerekse incelemelerinize gore acıklama ile birlikte şu şu telefonu al derseniz sevinirim.
Benim aklımda G3 yatıyor ancak daha premium oldukları icinde htc ile sonyde bir koşede. Ve hala iphone 6 plusta bir secenek.
LG G3 Xperia Z3 iphone 6 plus Htc one M8