Merhaba arkadaşlar. Kendi telefonum olarak iPhone SE 2020 kullanıyorum şu anda ve değiştirmek istiyorum, gerek pil omrunun kısalığı gerekse ekranın kucukluğunden ve kalitesinden dolayı. Ancak telefonumda sevdiğim bir şey var ki o da kamerası. Ben cok fazla fotoğraf ve video ceken birisiyim (ozellikle osmo Mobile 3 ile cekimler yapıyorum) ve doğal olarak bir telefonda ilk aradığım ozellik kamerasının iyi olması. Oyun neredeyse hic oynamıyorum, 1 haftada toplamda 2-3 saat ancak PUBG veya CoD Mobile oynuyorumdur. O yuzden cok ust duzey bir oyun performansı aramıyorum. Telefondan cok fazla medya tuketimi gercekleştiriyorum, dizi, film, Instagram, Photoshop uygulamalarını cok kullanıyorum bu yuzden ekranı da onemsiyorum. Kafamda şu anda POCO X3 Pro var, kendi telefonumu sattığımda ustune para koymama gerek kalmadan alabiliyorum telefonu sıfır olarak. Sizce gecmeli miyim? Kamerası iPhone SE 2020'nin kamerasından daha iyi mi sizce?

Lutfen iOS ve Android olarak kıyaslayıp cevap vermeyin iki işletim sistemini de uzun yıllar kullandım ikisini de biliyorum, ikisinden de fazlasıyla memnunum o yuzden lutfen sadece aradığım ozellikler cercevesinde değerlendirin. Ayrıca arkadaşlar telefonumu sattıktan sonra uzerine ancak 1000 TL ekleyebilirim, ona gore bir şey soylerseniz daha iyi olur.