Epey uzerinden 2 telefonun karşılaştırması.
Aşırı kararsız kaldım.
POCO X3 Pro 6GB/128GB İşlemcisi ve grafik işlemcisini beğendim ama cok ısınıyor diyorlar. Telefon cok zorlanıyorsa ve sorun cıkarıyorsa hic almamayı isterim. Bir de IPS LCD ekran paneliymiş daha once hic IPS LCD ekran telefon kullanmadım. Cok fazla ışık ya da duşuk ışık yayıyor mu? Videolarda resimler de falan renkler nasıl? Hicbir fikrim yok. Hafıza kartı desteği olması guzel ki olmasa da olur gibi galiba telefon OTG desteği bulunuyor. USB-C girişi de olan bir flash bellek alınıp kullanılabilir. Bunun arayuzu mı UI for POCO. POCO F3 6GB/128GB Bunun işlemcisi ve grafik işlemcisi daha iyi. Herhangi bir kasma ya da ısınma var mı? Bilgim yok. Bir de AMOLED ekran paneli var. Bunda da hafıza kart desteği yok ama OTG desteği var galiba. 5G var. Wi-Fi 6 var. Kullanıcı arayuzu dikkatimi cekti bunda mı UI arayuzune sahip. Fakat arayuz mı UI for POCO. Kısacası kararsız kaldığım ozellikler bunlar. Onun dışında on ve arka kameraların ozellikleri, govde malzemesi, hızlı şarj ozellikleri, telefon ustunde parmak izi bırakması bırakmaması, tuşları, falan her şey aynı neredeyse.
Şunu soruyorum. Sizinde fikrinizi almak icin bu iki telefon arasında tercihiniz hangisi olurdu? Ve neden?
POCO F3 vs X3 Pro
Android Telefonlar0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- POCO F3 vs X3 Pro